2010. november 19., péntek

Swords & Wizardry Complete Rulebook

Ha minden igaz, még 2010 novemberében megjelenik a Frog God Games kiadásában az új Swords & Wizardry alapkönyv. A S&W eddig már két kiadónál volt gondozásban, a Brave Halfing Publishing forgalmazta a S&W White box változatot (klasszikus fehér dobozos!!!), a Black Blade Publishing pedig a Core Rules-t.
A könyv némileg több opciót fog kínálni, mint az eddig megjelent Core Rules, új kasztok és szabályok teszik majd teljesebbé a játékélményt.
A könyv borítója már most látható a kiadó honlapján, a reklámszöveg szerint nagy hangsúlyt helyeznek a belső illusztrációk minőségére is. Várom, mikor lesz végre megvásárolható a pdf verzió.
Ismét felötlött bennem a gondolat: már a harmadik szabálykönyv és kiadó, de hol vannak a jópofa kiegészítők? Túl kevés hozzá a kaland, világleírás stb. Jó, értem én, hogy az old school egyik alapköve és varázsa az alkosd magad koncepció, de én szeretem az előre készen kapott cuccokat. Szerencsére az új kiadó erre is gondolt, az általuk kiadott kalandoknak általában lesz egy S&W rendszerhez igazított változata is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése